Hoe regelt KNETTERLEKKERINJEVEL je privacy

Je kunt knetterlekkerinjevel.nl gebruiken, bekijken, erop surfen, inspirerende artikelen lezen enz. zonder persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Je kunt er wel zelf voor kiezen persoonsgegevens achter te laten wanneer je bijvoorbeeld een product wilt bestellen, aan een event wilt deelnemen of een reactie wilt achterlaten op eens van onze artikelen. Dit vinden we bij knetterlekkerinjevel overigens hartstikke leuk! Maar het is wel belangrijk om eerst even uit te leggen wat er gebeurt met jouw gegevens.

Knetterlekkerinjevel neemt jouw privacy serieus en vanzelfsprekend mag je er op vertrouwen dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaan. In dit document leggen wij uit hoe we omgaan met je gegevens en de bescherming van je privacy binnen de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Knetterlekkerinjevel verzamelt en verwerkt persoonsgegevens omdat je een product wilt aanschaffen, reageert op een artikel, gebruik wilt maken van ons aanbod of deel wilt nemen aan een van onze events. Het gaat om gegevens die wij ontvangen na aankoop, reactie en/of inschrijving en welke op vrijwillige basis door jou worden verstrekt. Iedere activiteit omvat een ander proces en vraagt om het verwerken van andere gegevens. Gegevens die wij verzamelen en verwerken zijn (afhankelijk van de activiteit):

·       Voor- en achternaam;
·       adres, postcode en woonplaats;
·       e-mailadres;
·       telefoonnummer;
·       bank- en betaalgegevens;

Cookies bij een knetterlekker bakje koffie!

Knetterlekkerinjevel maakt gebruik van cookies om onze website zo optimaal mogelijk te maken voor jou als bezoeker. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en ze onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. We bewaren jouw voorkeursinstellingen t.b.v. het gebruikersgemak. We slaan geen persoonlijke gegeven op zoals IP adressen e.d. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Op onze site maken wij gebruik van de volgende soorten cookies: 

·       Functionele cookies: voor snelle werking site en het verhogen van het gebruiksgemak.
·      Analytische cookies: om statistieken te monitoren en resultaten te meten.
·      Tracking cookies: gebruiken Google Analytics om te meten wat je zoekt en doet op onze site.

Wat doen we met al die gegevens    

Het verwerken van persoonsgegevens betekent in algemene zin dat wij gegevens verzamelen, bewaren, raadplegen, registreren, gebruiken en verwijderen. Knetterlekkerinjevel verzamelt gegevens van:

·     bezoekers van de site en mensen die een reactie plaatsen op de onze site;
·     kopers van onze producten;
·     deelnemers aan events;
·     journalisten; wanneer je knetterlekkerinjevel wilt interviewen voor krant, bladen, tv etc.

Knetterlekkerinjevel wil door middel van het boek, artikelen en events ervoor zorgen dat iedereen knetterlekker in zijn vel komt te zitten. In 5 stappen naar een leven zonder drama en gedoe. Wie wil dat niet? De opgegeven persoonsgegevens worden voor de onderstaande doelstellingen verwerkt:

·     kunnen toesturen van het boek;
·     inschrijving voor een Event;
·     om administratieve werkzaamheden te kunnen uitvoeren;
·     om je te kunnen bellen en e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te voeren;
·     om gegevens in onze boekhouding te verwerken en om facturen te kunnen genereren;
·     om een optimale dienstverlening en informatievoorziening te kunnen bieden aan jou als klant,
·     om aangevraagde informatie te kunnen verstrekken of af te handelen;
·     het verzenden van gerichte marketing op grond van je aanmelding op onze nieuwsbrief;
·     om je te kunnen informeren over onze aankomende Events;
·     om onze website te kunnen verbeteren
·     om ons aanbod optimaal af te kunnen stemmen op de gebruiker van onze website.

Je bent knetterveilig bij ons

Jouw gegevens zijn veilig bij knetterlekkerinjevel en worden alleen intern gebruikt. Persoonsgegevens worden nooit verhuurd, verkocht of op andere wijze verstrekt aan derden.

Knetterlekkerinjevel kan voor de uitvoering van sommige processen, op bepaalde onderdelen, derden vragen om bepaalde diensten uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhoudkundige handelingen of optimalisering van de automatisering. Knetterlekkerinjevel maakt afspraken met deze verwerkers om vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid te bieden bij het omgaan met persoonlijke gegevens. Met deze verwerkers gaan wij zogenaamde ‘verwerkersovereenkomsten’ aan. Al onze medewerkers die te maken hebben met persoonsgegevens hebben een zogenaamde privacyverklaring ondertekend. Onze website kan links bevatten naar andere websites. Knetterlekkerinjevel is echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van enige derde partij.

Knetterlekkerinjevel bewaart gegevens niet langer dan noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens verzameld worden. Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens en voorkeuren in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen

Tot slot

Indien je een klacht hebt betreffende waarop knetterlekkerinjevel  je persoonsgegevens verzamelt, gebruik en/of verwerkt dan kun je een klacht indienen via info@knetterlekkerinjevel.nl of bij de Nationale Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen over ons privacybeleid kun je een e-mail sturen naar: info@knetterlekkerinjevel.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 17 augustus 2019.