TWEE POWERVROUWEN MET EEN MISSIE

Nathalie en José zijn experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid in diepgaande transformatie processen. Zij vormen het directieteam van NEM Academy, een erkend opleidingsinstituut op hbo-niveau, genomineerd tot beste opleider van Nederland in 2018. Hun missie luidt: ‘Heel NL knetterlekker in z’n vel’.

ZIJ ONTWIKKELDEN EEN KRACHTIG THERAPEUTISCH MODEL

Jaren zijn ze bezig geweest om in de praktijk het NEM Model® te ontwikkelen. Het is een bewezen therapeutische methodiek waarmee mensen zichzelf kunnen begeleiden. Het leidt naar een leven zonder angsten, saboterende gedachten en beperkende negatieve overtuigingen. Het leidt naar een leven zonder drama en gedoe!

ZIJ SCHREVEN HET BOEK ‘Knetterlekker in je vel’

Nathalie en José weten uit eigen ervaring  wat het inhoudt om vanuit je hart 💖 vorm te geven aan je leven! Zij passen het NEM Model® dagelijks toe op hun eigen leven. En met succes! Met het boek ‘Knetterlekker in je vel’ nemen ze jou in 5 stappen mee langs het NEM Model®. Zodat ook jij de kracht van dit model zelf kunt ervaren!