Hoe vind je de perfecte man?

“Betrouwbaar, lief, aantrekkelijk, stoer, mannelijk, groot, lang, donkere ogen, krullen, leuk gekleed gaan, goed kunnen praten, intelligent, sociaal, sportief, goede baan hebben, zelfstandig 🏡, ondernemend, er verzorgd uitzien, hartstochtelijk, romantisch😘 en met humor natuurlijk. En had ik al gezegd dat hij wel aantrekkelijk moet zijn?”

STOP MET ZOEKEN NAAR PERFECTIE Want jammer maar helaas, de perfecte man bestaat niet. Stop met zoeken naar ‘wat er niet is’ en leer jezelf te focussen op de positieve kanten van een persoon. Je kunt namelijk altijd iets vinden wat je niet leuk vindt. Kijk eens of je na een date kunt benoemen wat je vooral wél is bevallen.

KIJK NAAR HET TOTAALPLAATJE Ga niet alleen af op het uiterlijk, een man is zoveel meer dan zijn buitenkant. Natuurlijk maakt het uit hoe iemand eruit ziet en is het bepalend voor een eerste indruk. Maar als je kijkt naar de mensen waar je mee omgaat zul je merken dat je na enige tijd niet meer met hun uiterlijk bezig bent, maar meer afgaat op het gevoel dat ze je geven.

LUISTER NAAR JE GEVOEL Wat goed is voor een ander hoeft niet goed te zijn voor jou en wat goed is voor jou hoeft niet goed te zijn voor een ander. Dus luister vooral naar je eigen onderbuikgevoel. Hebben jullie het knetterleuk samen 💕ondanks het feit dat hij er misschien volgens je vriendinnen niet perfect uitziet? Lekker boeiend.

GA NIET VERGELIJKEN Sta open voor het feit dat het ook anders kan. Wanneer je eerdere relaties hebt gehad krijg je de neiging je partners met elkaar te gaan vergelijken. Niet handig. Kijk of je open kunt staan voor nieuwe ideeën en inzichten. En leuker nog, laat je verrassen.

AANVAARD JEZELF Wanneer je niet met jezelf kunt verbinden of jezelf kunt accepteren in wie je bent, kun je dit ook niet aan anderen geven. Dus hoe werkt dit dan in een relatie? Of werkt een relatie dan juist helemaal niet? Wanneer je jezelf kunt aanvaarden in wie je bent 💖 kun je ook een ander gemakkelijker accepteren in wie hij is.

In het boek ‘Knetterlekker in je vel’ schrijven we over relaties en de liefde. Liefde💖 begint namelijk alijd met de liefde voor jezelf. Hoe zit dat bij jou? Kun jij met een open hart kijken naar jezelf, naar anderen? Durf jij je echt te verbinden?

Laat hier een reactie achter