Is dit het boek dat burn-out en stress gaat voorkomen?

Stress 😵 en depressie 😞 lijken op dit moment volksziekte nummer 1 te worden. Meer dan 20% van onze werkende bevolking schijnt met een of meerdere burn-out klachten rond te lopen of zelfs richting een burn-out te gaan. In Amerika zitten ze zelfs al rond de 40%. Dus laten we die trend vooral niet overnemen!

Een burn-out zet je leven in één klap stil!

Nathalie kan erover meepraten: “Reizen ✈️, lachen 🤣, creëren 💖 en met mijn partner genieten van een lekker wijntje 🍷 op het terras onder het genot van een warme bitterbal. Heerlijk shoppen en kletsen met mijn tienerdochter en boven alles knetterlekker genieten van het mooie dat het leven mij te bieden heeft.

Dit is zoals ik nu in het leven sta, maar ik heb het leven niet altijd als simpel en leuk ervaren. Op jonge leeftijd verloor ik mijn vader uit het oog en als workaholic kwam ik in mijn jonge jaren in een heftige burn-out terecht. Mijn leven stond in één klap stil. Een gevoel dat je zelfs je ergste vijand niet toewenst.”

Nathalie schreef samen met José het boek ‘Knetterlekker in je vel’: “In dit boek wil ik mijn levenslessen met jullie delen. Tevens mijn vakkennis, visie en ervaringen die ik heb opgedaan werkzaam als loopbaancoach en trainer. We nemen je in vijf simpele stappen mee naar een leven zonder drama en gedoe.”

• Heb jij last van stress of ga je misschien zelfs richting een burn-out?
• Wil je ook leven zonder angsten, saboterende gedachten en beperkende negatieve gedachten?
• Heb je behoefte aan meer energie?

Dit boek zou je nog wel eens kunnen helpen!

Laat hier een reactie achter