“Het boek ‘Knetterlekker in je vel’ neemt je mee op weg om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt in je leven, van wat jij met je leven wilt. De 5 stappen die worden beschreven ondersteunen je op deze weg.

De persoonlijke verhalen van de schrijvers en de weg die zij hebben afgelegd geven een beeld van hun eigen proces. Ze doen dit op een directe en open manier.

Knetterlekker in je vel zitten heeft voor mij te maken met mezelf toestaan alles te mogen voelen en dit als leidraad te gebruiken in mijn leven. Het voelt kwetsbaar én geeft kracht, maar maakt wel dat ik meer degene word die ik wil zijn. “De titel inspireert mij! Hoe zorg ik ervoor dat ik knetterlekker in mijn vel zit en het beste uit mezelf haal? Het boek is voor mij toegankelijk, helder en toepasbaar.

Het boek is toegankelijk, helder en toepasbaar. Een prachtig boek.”